در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)

سلام ما مبلغی را به حساب بیمه واریز کردیم بابت لیست در حالی که لیست را رد نکردیم و طبق گفته بیمه قراربود به ما اعلام بدهی شود و با مشاهده مبلغ بدهی که به ما اعلام شده ما خیال کردیم بابت همان برج 2 است  که بیمه آنرا به حساب بدهی تقسیط شده حسابرسی گذاشته و آنرا تسویه کرده در حالی که 3 قسط پرداخت شده بود حال ما مبلغ 3 قسط را از بیمه طلبکاریم میگویند امکان برگشت اقساط وجود ندارد ایا این درست است ؟

از طرفی برج دو پرداخت نشده و مشمول جریمه گردیده است  آیا امکان بخشودگی جرایم وجود دارد چون ما پول را برای این لیست داده بودیم ؟

و اینکه اگر امکان بخشودگی نباشد بابت بستانکاری ما از بابت 3 قسط آیا نمیتوان به همان مقدار از اصل و جرایم تعلق گرفته کم کرد یعنی معادل پرداختی(طلب مربوط به 3 قسط حسابرسی  که قبلا پرداخت شده)  جریمه محاسبه نشود ؟

1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

وفق ماده 39 شما باید لیست حق بیمه را در مهلت قانونی ارائه و پرداخت می کردید و واریز وجه بدون ارائه لیست به منزله عدم ارائه و پرداخت حق بیمه دوره است لذا شما بابت عدم ارائه 10 درصد و و بابت عدم پرداخت به ازای هر ماه تاخیر 2 درصد جریمه میشوید و هر گونه وجه پرداختی مازاد در صورتی که بدهی نداشته باشید با درخواست کتبی کارگاه قابل استرداد می باشد.