در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام

پدر بنده بیمه تاکسی رانی به عنوان کمک راننده است

بیمه شهریورماه ایشون به دلیل مشکل مالی یه روز با تاخیر واریز شد میخوام بدون چقدر جریمه بهشون تعلق میگیره و آیا قابل بخشودگی هست و آیا برای بیمه ماه های آینده مشکلی ایجاد کرده؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

عدم پرداخت حق بیمه رانندگان مشمول کمک دولت در مهلت مقرر منجر به قطع کمک دولت در ماه مربوطه میگردد لذا سهم دولت یعنی 13/5 درصد و مبلغ جریمه 2 درصد از بیمه شده اخذ میگردد یعنی حق بیمه پرداخت شده خارج از مهلت در سال 97 با نرخ 27 درصد + جریمه محاسبه میگردد.