در لیست بیمه توسط (120 امتیاز)
با سلام و روز بخیر .

به دلیل مشکلات اقتصادی شرکتی در نظر دارد روزهای 4شنبه و پنج شنبه را تعطیل نماید. بنابراین از مانده مرخصی کسر میکند. پس از اتمام مرخصی در نظر دارند علاوه بر اینکه حقوق را به دلیل کاهش ساعت کارکرد کم نمایند ، لیست بیمه را هم به دلیل اتمام مرخصی کمتر اعلام نمایند. ضمن این قرار داد من تا پایان سال 1398 می باشد .

سوال بنده این است که

1- اگر ساعت کارکرد با توجه به شرایط بالا به 137 ساعت برسد و مانده مرخصی هم به اتمام برسد آیا شرکت می تواند لیست بیمه را کمتر اعلام نماید ؟ مثلا حدود 21 روز یا می بایست کامل برای 1 ماه اعلام نماید؟

2- آیا دستورالعمل یا بخشنامه ای که به صورت شفاف اعلام نماید که لیست بیمه را کارفرما می بایست به صورت کامل اعلام نماید یا خیر وجود دارد ؟

3-آیا در دستورالعملهای بیمه یا بخشنامه های موجود اشاره ای شده است که لیست بیمه را کارفرما موظف است بدهد و یا اینکه تحت همچین شرایطی ، کارگر با هزینه خودش مابه التفات روزهایی که کسر دارد را پرداخت نماید؟ به عبارتی به صورت توافقی لیست با هزینه کارگران اعلام شود

سپاس و درود
2 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،با استنادمواد ۲۸ ،۳۲و۳۳ قانون تامین اجتماعی هیچ کارفرمایی نمی تواند به دلیل ساعت کار کمتر یا کارمزدی  بودن یا نداشتن ذخیره مرخصی استحقاقی  حق بیمه کارگران کارگاه را کمتر از حداقل دستمزد شورای عالی در ان سال به تامین اجتماعی پرداخت نماید  موفق باشزد