در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام و وقت بخیر

  1. جراحت(هر کدام ی دامیه)پل بینی.گوشه خارجی پلک تحتانیچشم چپ.سمت راست خلف سر
  2. ساییدگی (حارصه)سمت چپ پیشانی
  3. ساییدگی حارصه پشت سر
  4. خونریزی متوسط تحت ملتحمه چشم چپ
  5. سیاه شدگی همراه تورم شدید اطراف چشم چپ
  6. خرد شدگیثلث تحتانی استخوان زند اعلی ساعد چپ و شکستگی ثلث تحتانی استخوان زند اسفل همراه با اسیب نسوج ناشی از عمل جراحی جهت تثبیت داخلی شکستگی هر دو استخوان
  7. شکستگی ثلث میانی استخوان درشت نی ساق چپ
  8. شکستگی استخوان فک تحتانی چپ در دو ناحیه همراه با اسیب ناشی از عمل جراحی جهت تثبیت داخلی هر دو ناحیه شکستگی ثلث میانی استخوان درشت نی ساق چپ
  9. شکستگی دیواره قدامی خارجی سنوس فک فوقانی چپ همراه با خرد شدگی دیواره خارجی استخوان حدقه ای چشم چپ و شکستگی قوس گونه چپ ک تحت عمل جراحی جهت تثبیت داخلی قرار گرفته اند (جمعا یک منقله )
  10. شکستگی استخوان بینی
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، جمع دیه موارد مورد اشاره در سوال مطرح شده در صورت التیام بدون عیب صدمات 83.43درصد از دیه کامله یک مرد مسلمان در ماه غیر حرام و مبلغ ریالی آن طبق نرخ دیه در سال 1397 مبلغ 1.927.233.000 ریال می باشد .