در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من گواهینامه موتور سیکلت ندارم اما با موتور سیکلت شخص دیگیری که یکی از دوستان هستند زمین خوردم و متاسفانه نیاز به عمل دارم. خود شخص مالک در محل حضور نداشته اما پلیس حضور داشته و گزارش نوشته ایا به من دیه تعلق میگیرد؟ درصورت تعلق ایا دوست بنده متحمل خسارت یا کیفر یا پرداخت دیه میشود یانه؟

پارگی کبد و صفرا و شکستگی دست دارم. ایا این قضیه برای دوستم مشکلی ایجاد میکند؟ یا برعهده شرکت بیمه کننده است؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام مطابق آیین نامه ماده ۳ قانون شخص ثالث مصوب ۱۳۹۵ ، داشتن گواهینامه در زمان بروز حادثه برای پرداخت غرامت از محل پوشش بیمه نامه شخص ثالث به راکب موتورسیکلت الزامی می باشد.