در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
باسلام

من  2 روز از مرخصی استعلاجی در سال استفاده کرده ام اما کار فرما 25ساعت اضافه کاری کسر کرده وبه نیروی جایگزین داده بطوری که در فیش حقوقی 2روز مرخصی استعلاجی محاسبه شده .ایاچنین حقی دارد؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

به دلیل اینکه مرخصی استعلاجی به استناد ماده ۷۴ قانون با تایید سازمان تامین جزو سابقه کاررکارگر محسوب می گرددکارفرمانمی تواند بجای استفاده از مرخصی استعلاجی از ساعت اضافه کاری کارگر کسر نماید