در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (160 امتیاز)
باسلام.بنده طبق فیش حق بیمه مشاغل ازادبرای پرداخت  حق بیمه تیرماه97که تا97/7/1مهلت پرداخت داده بودروامروزازطریق پرتال سازمانی قسمت لیست برگ پرداخت ها رونگاه که میکردم نوشته بودپرداخت نشده خارج ازمهلت درحالی که خودسازمان تاخود1مهرمهلت پرداخت داده بود روبالاخره درهمین روز ازطریق خودپردازبانک واریزکردم ایامطابق بااین شرایط قراردادم فسخ میشودیانه؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

باسلام معمولا مهلت داده شده خود آن روز را شامل نمیشود. یعنی شما تا پایان وقت اداری 31 شهریور زمان داشته اید، با این حال به نزدیکترین شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید و مساله را در میان بگذارید. با تشکر از همراهی شما