در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام
بنده از واحد اداری یک شرکت تولیدی هستم و سوالی داشتم به این مضمون :
1- شخصی در سال 1386 با ماده 10 نوسازی صنایع بازنشسته شده است .
2- بعد از چند سال که مستمری نوسازی صنایع را دریافت نموده با شکایت به دیوان رای صادر شده که شغل شما سخت و زیان آور هست و حالا می توانید نوع بازنشستگی را از نوسازی صنایع به سخت و زیان آور تغییر دهید این دستور دیوان عدالت اداری به سازمان تامین اجتماعی می باشد .
3- سازمان در سال 1386 از شرکت 46.000.000 ریال بابت نوسازی اخذ نموده و حالا نیز 54.000.000 ریال بابت سخت و زیان آور می خواهد .

سوال این است ؟
هر شخص یک بار می تواند بازنشسته شده و یک مبلغ بابت آن پرداخت نماید البته در مدل های بالا درخواست مبلغ دوبار شده است . شرکت در هر حالت بایستی مبلغ آنرا پرداخت نماید یا سخت و زیان آور یا نوسازی صنایع ، حال شرکت چه کند که در سال 1386 مبلغ بازنشستگی را با هر عنوان پرداخت نموده و حالا مبلغ دیگر را می خواهد و یا بهتر نیست مگر  مابه التفاوت 46.000.000 ریال و مبلغ 54.000.000 ریال بابت بازنشستگی سخت و زیان آور ایشان پرداخت نماید و این اشتباه محاسباتی سازمان تامین اجتماعی نیست که به جای مابه الاتفاوت مجددا" مبلغ کامل آن سال را باز می خواهد.

لطفا راهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

راهکاری جهت اعمال پرداختی بابت بازنشستگی نوسازی صنایع توسط سازمان تامین اجتماعی به شعب سازمان ارائه نگردیده است لیکن با توجه به پرداختی بابت نوسازی صنایع کلیه سوابق ارفاقی ایجاد شده باید حذف گردد و سوابق ناشی از مشاغل سخت و زیان آور ایجاد گردد . شما می توانید با ارائه درخواست کتبی به شعبه سازمان و اداره کل استان مربوطه جهت اعمال پرداختی بابت نوسازی صنایع اقدام نمایید و در صورت عدم حصول نتیجه از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید.