در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و ادب

با توجه به اینکه سوال بنده نیز تکراری می باشد ولی میخوام از زاویه دیگر این مورد رو بررسی نمایم.

با توجه به اینکه سازمان تامین اجتماعی از باب قانونی مکلف به بازرسی از کارگاهای منطقه خود است و اگر در این کارگاه ها حقوق کارگری پایمال گردد سازمان قانونا تخلف نموده است.

بعضی از کارفرماها با گرفتن امضا در فرم هایی که خود درست کرده اند مدعی میشوند که تمام مزایا را پرداخت نموده اند.

برا یبنده نیز پیش آمده است.

حال سوال این است با توجه به اینکه به عنوان کارگر برگه تعهد را امضا نموده ام آیا با توجه به اینکه
1- برگه محضری نمی باشد آیا وجه قانونی دارد؟
2- با توجه به اینکه در برگه تعهد میزان دریافتی بنده ذکر نشده است ( میزان حقوق و مزایا محاسبه نگردیده است) میتوانیم برگه را غیر معتبر محسوب نماییم؟
3- با توجه به اینکه بنده 6 الی 7 ساعت در کارگاه مشغول کار هستم - و کار من تمام وقت نیست - با توجه به دریافتی 700 الی 800 تومنی که داشتم این نیز آیا زیر سقف اداره کار می باشد ؟ ( با توجه به اینکه 1 روز مرخصی در ماه و جمعه ها و تعطیلات نیز سر کار بودیم) آیا اینها خود تخلف محسوب نمیشوند؟

ممنون میشم در این موراد راهنمای های لازم رو بفرمایید.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

بازرسی بارزس کارگاه های تامین اجتماعی در خصوص بیمه نمودن کارگران است و در خصوص پرداخت حقوق و مزایای آنان نیست.

هرگونه ادعای کارفرما، چه ثبت رسمی و غیر رسمی در خصوص پرداخت مزایای کارگر، مشروط به ارائه اسناد و مدارک معتبر مالی است،و بدون این گونه اسناد، تعهدهای فوق فاقد اعتبار می باشند.