در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
ایا بیمه بیکاری برا اینده زمان باز نشستگی بر حقوق باز نشستگی تاثیر داره وایا ضرر دار گرفتن بیمه بیکاری و معایب گرفتن بیمه بیکاری چیه.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

بهترین پاسخ

مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری به عنوان سابقه پرداخت حق بیمه مشاغل عادی محسوب می گردد. با توجه به اینکه برابر مقررات حاضر،دستمزد و مزایای مشمول کسر حق بیمه در دو سال آخر بر نحوه محاسبه مبلغ مستمری بازنشستگی موثر است، بهتر است که در سال های منتهی به بازنشستگی از مقرری بیمه بیکاری استفاده نگردد.