در سازمان تامین اجتماعی توسط (770 امتیاز)

با سلام

  • برای دانلود فایل pdf نکات کلیدی بیمه تامین اجتماعی (1) ویژه کارفرمایان - پیمانکاران >> اینجا کلیک کنید <<

  • برای دانلود فایل pdf نکات کلیدی بیمه تامین اجتماعی (2) ویژه کارفرمایان - رابطین بیمه ای >> اینجا کلیک کنید <<

  • برای دانلود فایل pdf نکات کلیدی بیمه تامین اجتماعی (3) ویژه کارفرمایان - دانستنی های بیمه ای >> اینجا کلیک کنید <<

  • برای دانلود فایل pdf نکات کلیدی بیمه تامین اجتماعی (4) ویژه کارفرمایان - اجراییات و بازرسی >> اینجا کلیک کنید <<

  • برای دانلود فایل pdf نکات کلیدی بیمه تامین اجتماعی (5) ویژه کارفرمایان - صنوف >> اینجا کلیک کنید <<

1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)
سلام

ممنون بابت به اشتراک گذاری مجموعه دانستنی های لازم برای کارفرمایان و پیمانکاران