در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام. بنده در یک دستگاه دولتی مشغول به کار هستم و برای من بیمه اجباری رد می شود. اکنون از طریق بنیاد نخبگان به قرارگاه خاتم الانبیاء جهت انجام پروژه سرباز نخبگی معرفی شده ام.

قرارگاه خاتم الانبیاء قرار است برای بنده حقوق و بیمه پرداخت کند.

سوال بنده مشخصا این است که اگر هم توسط آن ارگان دولتی که در حال حاضر مشغول هستم و هم توسط قرارگاه خاتم الانبیاء به عنوان سربار بیمه پرداخت شود آیا مشکلی پیش می آید؟(دقت نمایید که هر دو کارگاه به نوعی دولتی محسوب می شوند)
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام
خیر تداخل بیمه اجباری با خدمت نظام وظیفه منع قانونی ندارد وفق بند 22 بخشنامه ذیل :

بخشنامه ١٥ مشترک فنی و درآمد (تنقیح و تلخیص)

نحوه احتساب سوابق مدت خدمت نظام وظیفه و حضور در جبهه بیمه شدگان

اگر مامور می باشید کارگاه اول نباید برای شما لیست حق بیمه رد نماید و چنانچه در هر دو کارگاه مشغول میباشید باید ساعات کاری تداخل نداشته باشد در غیر اینصورت در هنگام دریافت تعهدات کوتاه مدت سازمان ( میانگین دستمزد ، حوادث ناشی از کار و ... ) مشکل ایجاد میگردد.