در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من ۱۷ سال سابقه دارم و مرداد ۹۶ بمدت یکماه از بیمه بیکاری استفاده کردم و باز مشغول به کار شدم و بعد از ۱۱ ماه با اتمام قرارداد عدم نیاز خورده و  دوباره بیکار شدم ...با توجه به اینکه میگویند باید یکسال از آخرین کارکرد بگذرد ...آیا راهی داره که بیمه بیکاری مجدد بتونم بگیرم ؟ این یکماه رو کارفرما تمدید نکرد . ممنون
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)

با سلام و عرض ادب

با توجه به اینکه در پایان قرارداد سابقه شما کمتر از 365 روز میباشد مشمول دریافت بیمه بیکاری نمیباشید.