در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
با سلام

اینکه گفته شده با کارفرما قرارداد تنظیم کنیم

این بایستی حتما در محضر انجام شود یا بصورت دو به دو یا یک نفر شاهددستی و با زدن اثرانگشت هم امکان پذیر است؟در اینصورت در متن قرارداد چه موضوعی باید نوشته شود
2 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

با سلام
برای صحت قرارداد کار در زمان بستن قرارداد رعایت شرایط ذیل الزامی است:
الف - مشروعیت مورد قرارداد
ب - معین بودن موضوع قرارداد
ج - عدم ممنوعیت قانونی و شرعی طرفین در تصرف اموال یا انجام کار مورد نظر.
‌تبصره - اصل بر صحت کلیه قراردادهای کار است، مگر آنکه بطلان آن‌ها در مراجع ذیصلاح به اثبات برسد.

‌ماده ۱۰
قرارداد کار علاوه بر مشخصات دقیق طرفین، باید حاوی موارد ذیل باشد:
‌الف - نوع کار یا حرفه یا وظیفه‌ای که کارگر باید به آن اشتغال یابد
ب - حقوق یا مزد مبنا و لواحق آن
ج - ساعات کار، تعطیلات و مرخصیها
‌د - محل انجام کار
ه - تاریخ انعقاد قرارداد
‌و - مدت قرارداد، چنانچه کار برای مدت معین باشد
‌ز - موارد دیگری که عرف و عادت شغل یا محل، ایجاب نماید.
ح- شرايط و نحوه فسخ قرارداد