در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

52 ساله هستم با 29 سال سابقه بیمه که سال هاست حق بیمه سقف برایم رد شده است. می خواستم در یک سال آخر قبل از بازنشستگی از بیمه بیکاری استفاده کنم. ولی مشاورین آن را توصیه نمی کنند چرا؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
چنانچه شخصی در سالهای پایان واریز حق بیمه باشد و در شرف بازنشستگی به صلاح نیست بیمه بیکاری دریافت نماید زیر حقوق مستمری براساس میانگین دو سال آخر محاسبه میشود و اگر شما بیمه بیکاری دریافت نماید این میانگین از دو سال قبل از بیمه بیکاری محاسبه میگردد که به ضرر شما خواهد بود و افزایش سالانه سال بازنشستگی شامل حال شما نمیشود که در میانگین حقوق شما تاثیر خواهد گذشت.