در لیست بیمه توسط (130 امتیاز)

زمانى كه ميخوام ليست بيمه ماه جديد و از طريق پورتال بفرستم سايت به من خطا ميده و ميگه اين ليست با اين شماره پيگيرى از طريق همين درگاه قبلا فرستاده شده،

"لیست مورد نظر شما با شماره پیگیری ..... قبلا دریافت شده است."

و شماره پيگيرى چند ماه قبل و ميده،در صورتى كه اولين بار هست كه اين ليست و من دارم ميفرستم،چكار بايد انجام بدم؟

2 پاسخ
قبل توسط (26,310 امتیاز)

بهترین پاسخ
شماره ی لیست بارگذاری شده تکراری میباشد و میبایست برای لیست بیمه شماره جدید مثلا 02 انتخاب کنید.
توسط (140 امتیاز)

با سلام. شماره ماه و سال و شماره لیست داخل نرم افزار تامین رو چک کنید دوباره بفرستید درست میشه.