در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام .

من تقریبا دوماهه ک مشغول کار در یک شرکت هستم که دو هفته ی ان ازمایشی بوده
اگر من استفا بدم اونا میتونن حقوق دو هفته ازمایشیمو ندن؟
اگه اخراج از طرف شرکت باشه چی؟
و اینکه اونا ممکنه منو تا یه مدتی نگه دارن
مثلا تا  15 روز  بعد
شرکت باید بابت این روز های اجباری به من حقوق دهد ؟
2 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
با توجه به اینکه دوره آزمایشی توافق شده در قرارداد به اتمام رسیده است و پس از آن نیز مشغول به کار بودید ، کارفرما تا پایان قرارداد حق اخراج غیر موجه را ندارد. اما اگر شما استعفا بدهید ، کارفرما موظف به پرداخت حقوق و مزایای شما تا قبل از تاریخ ترک کار خواهد بود.