در لیست بیمه توسط (140 امتیاز)

من دو خطا در لیست این ماه دریافت کردم لطفا در رفع اونها کمک کنید

213      بیمه شده کارفرما فاقد قرارداد بيمه کارفرمايي با امور فني بيمه شدگان مي باشد

217     دستمزدکارفرما مندرج در ليست ارسالي با دستمزد قرارداد بيمه کارفرمايي/مشاغل ثابت مطابقت ندارد (مقدار در فایل بیمه‌شدگان : ٠)

1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

  • 1 - خطای 213 ناشی از عدم عقد قرارداد بیمه کارفرمایان توسط کارفرمای کارگاه با واحد فنی بیمه شدگان شعبه میباشد لذا باید کارفرما جهت عقد قرارداد وفق بخشنامه شماره 9 مشترک فنی و درآمد اقدام نماید.
  • 2 - کارفرمایان کارگاه بعد از عقد قرارداد باید نام خود را در ردیف لیست حق بیمه وفق دستمزد درج شده در قرارداد ثبت نمایند.
  • 3 - در کارگاههای مشمول دستمزد مقطوع ثابت ، دستمزد کارفرما نباید از حداکثر دستمزد مقطوع کارگاه کمتر باشد در غیر اینصورت خطای 217 صادر میشود.

بخشنامه شماره ٩ مشترک فنی و درآمد

بیمه کارفرمایان صنفی (اشخاص حقیقی ) و مدیران اشخاص حقوقی غیردولتی