در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام.

 آیا میتوان بدون اطلاع برای یکی از اعضای خانواده بیمه باز کرد؟

میخواهم برای پدرم بیمه بازنشستگی افتتاح کنم. میدونم اگه بهش بگم موافقت نمیکنه و حس میکنه داره پولشو دور میریزه.

منم میخوام بدون اطلاع ایشان برایش حساب بیمه افتتاح کنم. آیا امکان پذیره ؟؟؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... در بیمه های عمرو سرمایه گذاری در صورتیکه بیمه شده به سن قانونی رسیده باشد باید امضاء بیمه شده مبنی بر رضایتش در فرم پرسشنامه اخذ گردد.