در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با  عرض  سلام  با  توجه به  اینکه  پس از فوت  پدرم  متوجه شدم  حقوق  تنها به  افردی اناث  تعلق  می  گیرد  که  شاغل  نباشد  . مگر  ملاک  عمل  استطاعت  مالی  نیست  ولیکن  در  این  قانون  به  افرادی  که  خانه  ملک  حساب  پر  پول  هم داشته باشند  فقط بیمه  جایی  نباشند  حقوق  تعلق  می  گیرد  .  چگونه  دختری  که  حقوقش  کفاف  اجاره یک  خانه در  تهران را هم  نمی دهد  چیزی  تعلق  نمی  گیرد  ولیکن به  خواهر  مطلقه  اش  که  دارای  خانه  ماشین  حساب های بانکی فروان و..... تعلق  میگیرد  و ایا  این  عین  عدالت است . در خارج  کشور  ملاک  تعلق  گرفتن  حقوق  سقف  داشتن  یک  میزان دارایی  است  که  نشان  از  عدم  ملائت  مالی  است  . نه انکه  اگر  کسی  شاغل بود  حتی با  حقوق  100هزار  تومان  بعلت  داشتن  بیمه  به  او  حقوقی  تعلق  نمی  گیرد . پس  این  امر  باعث فساد در جامعه می شود چرا که دختران مطلقه با صیغه با افراد متعدد حقوق پدرشان را هم می گیرند خانه و اموال دیگر هم دارند انهم بکنار . باید دولت در این خصوص نظارتی کند کسی اگر 30 سال حقوق بازنشستگی داد حداقل  سی سال حقوق بگیرد نه انکه مردان پیر بازنان جوان ازدواج کنند تا زن مورد نظر تا 40 سال پس از فوت ایشان باز حقوق بگیرد !!! من در خواست داریم در این قانون تغییری انجام شود . حداقل سقفی برای مشخص شدن ملائت مالی افراد  مشخص  شود یعنی  مثلا کسی که خانه ای (علاوه بر ارث)در تهران با قیمت بالای200 میلیون که اجاره ان  مثلا  معادل 2 میلیون تومان است با  فرد دیگری که حقوق  800 هزار تومان می گیرد و فاقد  خانه است قیاس شود . می خواهم در  خصوص  این  قانون  تجدید  نظر  انجام شود
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

اصلاح مواد و مراتبی که بر شمرده اید، صرفاً در اختیار مجلس شورای اسلامی است و هیچ شخص و یا نهاد دیگری نمی تواند در آن دخل و تصرف داشته باشد؛ مگر به چیشنهاد دانشمندان علم حقوق و ...