در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام من بابت ۲ سال مبلغ ۳۲۵۰۰ طلب داشتم و حساب سال ۹۶  و برج یک و دو امسال هم بهم پرداخت نشده صبح شنبه وقت دادگاهمون بود که نیومد من به هیات تشخیص خواسته هام و گفتم و قاضی برگشت گفت یه مدرک بیار که مشخص شه پیش این اقا کار میک دی به محض اینکه من رفتم مدرک بیارم کارفرما میره و به قاضی میگه ایشون فروشنده من نبوده و منکر فروشنده بودن من میشه اما غاقل از اینجا که من تو این فاصله  فتم از مدیریت پاساژ نامه ای گرفتم که من ف وشنده این اقا بودم و مشغول بودم که رفتم به قاضی دادم الان به نظر شما رای دادگاه چی میشه و به نظرتون من موفق میشم حق و حقوقم و سنوات و عیدی و غیره این ۴ سال و بگیرم
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در مراجع حل اختلاف ، شاهد و استشهاد و ... به عنوان مدرک تلقی نمی شود.