در قانون کار و قرارداد کار توسط (120 امتیاز)
سلام. خیلی متشکرم از پاسختون و وقتی که گذاشتید. لطفا بفرمایید منظور از تجدید قرار داد به صورت ضمنی چیست ؟ آیا به معنای این است که بدون اطلاع به کارگر ، کارفرما برای یک دوره دیگر مطابق با قرار داد قبلی خودش قرار داد را تکمیل و به اداره کار ارسال می کند؟ و در صورتی که برای بار دوم قرار داد به امضا کارگر نرسد ، قرار داد دائمی خواهد شد ؟

درود بر شما
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورتی که کارگر قراردادی پس از اتمام قرارداد ، مدتی را به کار ادامه دهد کارفرما حق اخراج وی را نداشته و این یعنی قرارداد کارگر به مدت قرارداد قبلی بطور ضمنی تجدید شده است.

چنانچه پس از اتمام قرارداد ضمنی ، باز هم کارگر در کارگاه مشغول به کار باشد و قراردادی را امضا نکرده باشد ، کارگر دائمی تلقی خواهد شد.