در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض ادب ؛نحوه محاسبه  حق مسکن برای ۱۵ روز کار در ماه چگونه است و قسمت ثبت ان در لیست بیمه کجاست.ممنونم
1 پاسخ
توسط (220 امتیاز)
حق مسکن مشمول بیمه می باشد و در قسمت مزایای مستمر مشمول ثبت میشه.
برای 15 روز ، نصف حق مسکن مصوب رو باید در نظر بگیرید ( حق مسکن برای سال 98 مبلغ 1،000،000ریال هست که نصفش میشه 500،000 ریال)