در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من الان مشغول به کار هستم و 32 ماه بیمه ازین شرکت هستم. شرکت از نظری کاری به سوی شرایط بدی به صورتی که اعتبار به ماندگاریش نیست و ماندگاری من  و حقوق ها را هم کم کرده است من برای 4 ماه دیگر میخوام اقدام به بارداری کنم. سوال من این است که در این فاصله از این ماه که من باید دنبال کار جدید باشم  و اومد من بعد از دو ماه یک جا استخدام شدم و اونجا منو بعد سه ماه بیمه کردن آیا میتونم باز هم از مرخصی زایمان استفاده کنم؟؟؟

پیشنهاد شما چی هست چکار کنم از بیمه بی کاری استفاده کنم تو این مدت؟؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام
جهت استفاده از هرگونه مستمری در تامین اجتماعی رابطه باید برقرارد باشد ضمن آنکه برای استفاده از مرخصی زایمان داشتن 60 روز سابقه پایانی بیمه الزامیست