در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
سلام بنده بامدرک لیسانس و26سال سابقه گروه شغلیم 17هست وحقوقم حدودپانصدهزارتومان بیشترازشخصی هست که مدرک دکتراداردو7سال سابقه کارداردآیااین درست هست پس 26سال سابقه عمروجوانی وسلامتی من کجا محسوب میشودلطفاراهنمایی فرماییدمتشکرم
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
احتمالا در شرکت شما ضریب طرح طبقه بندی پایین است که باعث می شود اختلاف دستمزد گروه ها به هم نزدیک باشد که البته می تواند قانونی هم باشد.