در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام،

یک شرکت دانش بنیان تولیدی نوع 2 (صنعتی) برای تسویه حساب پرسنل باید مبلغ دریافتی در فیش حقوق را مبنای تسویه قرار دهد یا پایه حقوق مندرج در فیش حقوقی را؟

با تشکر و احترام
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در شرکت هایی که طرح طبقه بندی مشاغل اجرا نشده است ، دستمزد و مزایایی که به تبع شغل پرداخت می شود مزد ثابت را تشکیل می دهد و بایستی کلیه پرداخت ها بر اساس مجموع دستمزد و سایر پرداخت ها صورت گیرد.