در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
من حدود 10 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم که مربوط به شرکت خصوصی است. آیا می تونم دفترچه بیمه تامین اجتماعی رو ابطال کنم و به واسطه ی پدرم تحت پوشش بیمه خدمات درمانی شوم و آیا این مربوط به سوابق بیمه ای هم میشه یا ربطی نداره؟ یعنی لیست بیمه برام رد بشه ولی دفترچه ی خدمات درمانی داشته باشم؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام

شما باید مشخص نمایید آیا می توانید از طریق پدر دفترچه دریافت نمایید و شرایط دارید . دوما می توانید بیمه حرف و مشاغل آزاد بدون سرانه درمان شوید و از خدمات درمانی صندوق دیگر به واسطه تخت تکفل بودن استفاده نمایید.