در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (570 امتیاز)
سلام

۱_ ایشان دفترچه ندارند، آیا موقع بازنشستگی بهشون دفترچه تعلق میگیره که بگیرن؟ ۲_آیا دفترچه داشته باشه یا نه همون  یک درصد از حقوق بازنشستگیش کم میشه؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

- بازنشستگان بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد ، به شرط داشتن ۱۰ سال سابقه بیمه اجباری از پرداخت حق سرانه درمان معاف می باشند و در غیر این صورت در زمان بازنشستگی نیز بایستی حق سرانه درمان را پرداخت نمایند

-  ۲ درصد مستمری بابت حق سرانه درمان( ماده  ۸۹ تامین اجتماعی) از مستمری کسانی کسر می گردد که دست کم ۱۰ سال سابقه بیمه اجباری داشته باشند.