در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام..
یک قرارداد پیمانکاری با موضوع یک سیستم نرم افزاری با یک شخص حقیقی داریم میبندیم. عنوان کردیم که قرارداد باید رسمی باشه و به همین خاطر هزینه های بیمه و مالیات رو روی مبلغ قرارداد اضافه کردیم و این بند رو در قرارداد اضافه کردیم :

"مبلغ قرارداد شامل خالص پرداختی به انضمام کلیه هزینه های مربوط به سهم پیمانکار از بیمه، مالیات، اداره تامین اجتماعی، مالیات بر ارزش افزوده و کلیه پرداختهایی که قانوناً در خصوص این قرارداد بر عهده پیمانکار بوده می باشد و سایر مواردی که سهم کارفرما از این موارد است در این مبلغ محاسبه نشده و مطابق با قانون بر عهده کارفرما می باشد. "
حالا سوالم اینه که با توجه به بند فوق شرکت ما (حقوقی) چه تعهدات دیگه ای داره؟ آیا بیمه حق الزحمه به ما تعلق میگیره یا خود پیمانکار باید پرداخت کنه؟ آیا ما میتونیم تا آوردن مفاصاحساب از طرف شخص اون مبلغ رو نگه داریم؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

با توجه به عقد قرارداد رسمی حتما باید مفاصا حساب بیمه اخذ شود حتی اگر پیمانکار بتواند بدون هیچ هزینه مفاصا حساب رو اخذ نمایید

پس منطقی می باشد طبق قانون 5درصد از قرارداد را کسر نمایید و زمان اخذ مفاصا حساب بیمه ازاد نمایید