در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)

با سلام

لطفا با توجه به نظریه پزشک قانونی چند درصد دیه شامل من می شود

۱_ساییدگی زانو۲-شکستکی تنه استخوان زند اعلی با پلاتین گذاری ، شکستگی (زخم در حد متلاحمه) مچ دست ،شکستگی سر پایینی زند اسفلی دست چپ ،در رفتگی دو سر پایین استخوان مچ

1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با  سلام ساییدگی زانو 0.5 درصد

شکستگی تنه استخوان زند اعلی اگر مطلوب التیام یابد 8 درصد و اگر معیوب التیام یابد 10 درصد دیه کامل

زخم متلاحمه دست چپ 1.5 درصد دیه کامل

شکستگی زند اسفل دست چپ همانند شکستگی زند اعلی 8 یا ده درصد

دررفتگی مچ نیز ارش دارد