در دیه و بیمه خودرو توسط (29,220 امتیاز)
درود... آیا استفاده از پوششهای بیمه نامه بدنه اتومبیل محدود به جغرافیای جمهوری اسلامی ایران میباشد؟
3 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام ... ضمن تشکر از پاسخ صحیح همکار ارجمند، باید اضافه کنم که در صورت تردد اتومبیل دارای بیمه نامه بدنه، به خارج از مرزهای ایران عزیز، بیمه گذار یا مالک با مراجعه به شرکت بیمه و پرداخت حق بیمه اضافی نسبت به اخذ پوشش ترانزیت طی الحاقیه اقدام می نماید. با تشکر