در سایت و سامانه وزارت کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

برنامه های طرح اشتغال فراگیر 5 گانه چیست؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام موارد زیر می باشد

  • برنامه اول : اشتغال ناشی از رشد و سرمایه‌گذاری‌های تولیدی به‌دست آمده به خصوص در حوزه‌های انرژی و صنایع بزرگ.
  • برنامه دوم :با توجه به کم‌اشتغال بودن تولیدات بزرگ صنعتی در برنامه اشتغال فراگیر نیازهای بنگاه‌های کوچک و متوسط و خرد را برطرف می‌کند.
  • برنامه سوم: اشتغال حمایتی توسط نهادهای حمایتی نظیر کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد برکت و مستضعفان و نهادهایی که به‌طور هم‌افزا سیاست‌های اشتغال را دنبال می‌کنند.
  • برنامه چهارم :طرح اشتغال روستا و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر اجرایی می‌شود.
  •  برنامه پنجم: سیاست‌های مداخله بازار کار نظیر حق بیمه کارگر، پرداخت سهم بیمه کارفرمایی کارگر، سرانه کارورزی در کنار هم رو به جلو حرکت می‌کنند.