در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
یعنی باتوجه به اینکه با کارفرمای جدید و کد کارگاه جدید فقط 7 ماه سابقه بیمه دارم بیمه بیکاری تعلق میگیره؟؟؟ با این شرایط چه مدت تعلق میگیره برای متاهلین؟؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام در قانون بیمه  بیکاری ماده ۶بندالف اشاره کرده که حداقل ۶ماه سابقه باید برای برقراری بیمه بیکاری لازم وضروری است اما متاسفانه تامین اجتماعی میگوید آخرین کارگاه باید یکسال سابقه داشته باشی لیکن این خلاف قانون است در ضمن افرادیکه بالای دوسال سابقه دارند برای متاهلین ۱۸ماه بیمه بیکاری تعلق میگیرد