در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام ، بنده در خياباني كه خطكشي قديمي و غير استاندارد به گفت خود كارشناس دارد بخشي از ماشينم سمت ديگر خط ممتد بوده و موتور سوار از رو به رو به سمت من امد و تعادلش رو از دست داد و ليز خورد و موتورش زير ماشين من رفت كه قابل اثبات و مشخص هستش،حال موضوع ديگر اين هستش كه موتور سوار گواهينامه بيمه كلاه و هيج چيزي نداشته و تماما در كروكي پليس ذكر شده،ايا من ميتونم از موتورسوار و نظر كارشناس شكايت كنم و راي رو برگردونم؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ..... با عنایت به علت تامه تصادف طبق نظر کارشناس تصادفات بدوی(اول) که احتمالاً انحراف به چب خودروی شما بوده است فارغ از اینکه حتی موتور سیکلت فاقد شرایط مناسب و هیچ ایمنی هم نبوده باشد طبعاً شما مقصر هستید... اما حق اعتراض و درخواست کارشناسی مجدد و ارجاع به هیئت کارشناسی برای شما محفوظ میباشد. البته توصیه میکنم پس از انجام یک مشاوره تلفنی یا حضوری و ارائه جزئیات بیشتر تصمیم نهایی را اخذ فرمائید. سلامت و سربلند  باشید.