در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.پدر من در تاریخ ۱۳۹۵/۰۴/۲۰ بیمه نامه شخص ثالث و حوادث راننده خود را تمدید کرده اند.

و در تاریخ ۱۳۹۵/۱۲/۰۳ تصادف کرده اند و مقصر شده اند و دچار جراحت شدند.

و تا الان بیمه زیر بار دیه نرفته و میگوید قانون اجرایی نیست و از این حرف ها،با توجه به اینکه در بیمه نامه (ایران) تعهدات راننده را مبلغ ۱،۹۰۰،۰۰۰،۰۰۰ را نوشته.

آیا باید از بیمه شکایت کنیم؟!؟ اگر با وکیل پیش برویم به نتیجه ای خواهیم رسید؟!!
3 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای پدرشما دارم .

ارسال اظهارنامه ایفای تعهدات از شکایت کردن

 کمهزینه تر

اسانتر

رسمی تر است . ضمن اینکه زمان دریافت اظهارنامه مبنای تشکیل پرونده خسارت و مبنای محاسبه تاخیر در پرداخت دیه نیز محسوب میشود

اگر نیاز به راهنمایی داشتید با بنده تماس بگیرید