در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
کلیه ضایعات احراز شده و واحد ارش ب شرح ذیل و اصلاح و اعلام میگردد:1_شکستگی استخوان اسکافوۓید مچ دست چپ ک ب طور مطلوب التیام یافته و ارش ان ب میزان 5 درصد است2_جراحات (دلمیه)کفه دست راست3_قطع پنجاه درصداز بند انتهایی انگشت پنجم دست چپ 4_سقوط ناخن انگشت پنجم ک ب نحو قابل قبول رویش نموده است5_ساعیدگی(حارصه)زانوی راست(دومورد)_زانوی چپ_ساق چپ_زیر قوزک داخلی پای راست./ن
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

مجموع دیات و احد ارش شما ۱۰.۶درصد معادل۲۴میلیون و ۴۸۶ تومان میباشد . مبنای محاسبه سال ۹۷ است