در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
سلام
چگونه از طریق اینترنت در درمانگاه بیمارستان و دی کلینیک ابوریحان پذیرش و نوبت دکتر بگیریم ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام
برای ثبت نوبت دهی از طریق اینترنت برای بیمارستان دی کلینیک ابوریحان ، به لینک زیر مراجعه نمایید و در قسمت کد ملی، کد ملی بیمار و در قسمت استان: استان تهران را انتخاب نمایید.

http://nobatdarman.tamin.ir/Home/GetPatient (پذیرش از ساعت 15)

پذیرش تلفنی 66960665 (پذیرش از ساعت 16)

نوبتدهی بیمارستان تامین اجتماعی از طریق کد دستوری USSD تامین اجتماعی

برای ثبت نوبت دهی در بیمارستان های تامین اجتماعی در سراسر ایران از طریق کد نوبت می توانید از طریق کد دستوری USSDاقدام کنید که به مراتب سریع تر و راحت تر از نوبت دهی اینترنتی یا تلفنی می باشد  :

  1. برای ثبت نوبت دهی بیمارستان تامین اجتماعی ابتدا ستاره ۱۴۲ مربع (( #۱۴۲*)) را با تلفن همراه خود شماره گیری کنید>> دریافت نوبت دهی از طریق کد دستوری ussd فقط از طریق خطوط تلفن “همراه اول ” امکان پذیر است.<<
  2.  سپس گزینه “۴ – نوبت دهی درمان” را انتخاب کنید
  3. سپس کد تلفن استان خود را با ۰ وارد کنید. برای مثال در تهران ۰۲۱ را وارد کنید. سپس صبر نمایید تا پاسخ از سمت سازمان تامین اجتماعی ارسال شود
  4. پس از دریافت پاسخ می توانید شهر خود را انتخاب کنید و عدد مربوط به شهر خود را ارسال کنید. در صورتی که پیام ”متنی برای پاسخ یافت نشد” دریافت کردید، گزینه “cancel” را انتخاب و مجددا فرایند بالا را انجام دهید. در صورتی که پس از چند بار تلاش در زمان های مختلف موفق به دریافت لیست شهر ها نشدید، از طریق نوبت دهی تلفنی یا اینترنتی اقدام کنید.
  5. در مرحله بعد، لیست بیمارستان ها مربوط به شهر انتخابی می آید. سپس عدد مربوط به بیمارستان یا درمانگاه را ارسال نمایید. “توجه داشته باشید برای ثبت نوبت دهی بیمارستان حتما می بایست در ساعت اعلام شده که در پیام ussd اعلام شده اقدام نمایید.
  6. سپس نوع تخصص و زمان برای ویزیت پزشک را انتخاب کنید و نوبت خود را ثبت نمایید.

توجه داشته باشید برای دریافت نوبت باید در زمان های مخصوص اقدام کنید. برای مشاهده کامل این راهنما به لینک زیر مراجعه کنید.

نوبت دهی اینترنتی بیمارستان تامین اجتماعی در سراسر ایران nobat.tamin.ir

همچنین نشانی آدرس و تلفن دی کلینیک ابوریحان در زیر آمده است:

آدرس تهران - منطقه 11 - فلسطین جنوبی - پایین تر از خیابان انقلاب - خ. نظری - درمانگاه ابوریحان

تلفن: 02166404155

برای دریافت خدمات در زمینه بیمه، مالیات و امور حقوقی، بر روی لینک زیر کلیک کنید و از خدمات حرفه ای بیدبرگ استفاده کنید.:
https://www.bidbarg.com