در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام
بنده دوسال و چهار ماه سابقه تأمین اجتماعی از سال 1377 تا 1379 دارم و  از سال 79 تا کنون 18 سال سابقه بیمه خدمات درمانی دارم برای انتقال صندوق از خدمات درمانی به تأمین اجتماعی چه مبلغی باید پرداخت کنم؟؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (1,380 امتیاز)
باسلام نرخ پرداخت به نرخ روز جهت سنواتتون محاسبه میشود یعنی که جهت ۴ سال در سال ۹۷ حدودا ۱۲ میلیون تومنی میشود

والبته حقوق های دریافتی در سنوات اختر تعیین کننده مبلغ خرید شمامیشودوهرچه حقوق دریافتی شما بالاتر بوده باشد مبلغ انتقال سنوات بیشتر یشود وبالعکس