در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
یک شرکت نرم افزاری  مفاصا حساب ها را طبق بخشنامه 14/3  دریافت میکرده.
تامین اجتماعی برای حسابرسی برای اولین بار میخاد به شرکت مراجعه کند .
چه مواردی مد نظرشون هست برای حسابرسی؟
چه چیزهایی رو باید در اختیارشون گذاشته بشه از اسناد و مدارک ؟ و چه مواردی رو ممکنه باهاش برخورد کنند؟

لیست بیمه کارگاه از تاریخ شروع قراردادها مشکلی ندارد و ثبت و پرداخت شده.
1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
سلام .برای سازمان برای شرکتهای مشابه شماکمفاصاحساب بدون وجه صادرمیکنه .داشتن دفاترقانونی ملاک می باشدواینکه سفیدنباشد.چون اگردفاترنداشته باشین یاسفیدباشدتمام مفاصاحسابهای که صادرکرده باوجه ومطالبه خواهندکرد.پس بدهکاری دراسنادحسابرسی مهم نیست .