در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من با موتور بدون بیمه و گواهینامه با مینی بوس دارای بیمه و گواهینامه تصادف کردم،که طبق نظر کارشناس سه نفره،من۷۵ درصد و ماشین۲۵ درصد مقصر تشخیص داده شده و پزشکی قانونی هم نظر به معاینهٔ مجدد بعدازسه ماه طول درمان داده است..

احتراماً آیا دیه به بنده(موتورسوار)تعلق میگیرد؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

از باب ۲۵ درصد تقصیری که راننده مینی بوس در برابر شما مسئولیت داره ۲۵درصد دیه شما از بیمه گر ایشون برای شماثابت میشه ولی از باب مابقی به جهت راننده مقصر چون بیمه و گواهبنامه ندارید مبلغی به شما تعلق نمیگیره