در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

دادگاه رای نهایی داده فقط 20 روز زمان اعتراض گذاشته که زیان دیده و مقصر اعتراضی نداشتن به رای بیمه هم مراجعه کردیم می گه باید پرونده رو برسی کنیم ولی پرونده نقص داره که یکیش نظریه پزشک قانونیه و دیگری بازجویی خود دادگاه که جفتش دست دادگاه به دادگاه مراجعه کردیم گفت ما نمیدیم بعد از 20 روز یا همون قعطی شدن رای بهت میدیم ولی بیمه می گه حتما باید اینا رو بیاری که ما برسی کنیم می گه اگر نباشه چون چیزی نداریم برسی کنیم به قول خودشون اعتراضی ندارن ولی می گن دیع به شما نمیدم به حساب دادگاه واریز م کنیم که این خودش یه پورسه زمان بره چند ماهست از طرفیم دادگاه میگه اگر بیمه این چیزا رو می خواد خودش باید پیگیری کنه از اون طرف بیمه می گه نه همچین چیزی نیست اصلا موندیم چی کار کنیم حرف دادگاه رو قبول کنیم یا حرف بیمه
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

اگر بیمه گر نیاز به مدارکی برای بررسی داشته باشه، با نامه رسمی می توانند یک نسخه از تمامی مدارک پرونده را دریافت کنند و نیازی به این موارد نیست.

البته اگر بیمه گر دیه را به حساب دادگاه واریز کند، با دستور قاضی پرونده، حواله برداشت یا چک تضمینی در وجه زیاندیده صادر می گردد و پروسه خیلی وقت گیری نیست اما در شهرستان ها به دلیل طمع مسولین و منافع حا1ل از انباشت وجه در حساب دادگاه، ممکن است ذینفع را تا مدتی سرگردان کنند.

بهترین راه این است که یک درخواست کتبی به دادگاه ارائه کنید و قید کنید که به مدارک مورد نظر ، بنا به درخواست بیمه گر،ا حتیاجدارید. اگر دادگاه موافقت نکرد از مسول دفتر قاضی بخواهید که جواب کتبی به شما بدهد و همان جواب را به بیمه گر انتقال دهید تا مسولیت از گردن شما ساقط شود.