در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

ما یک کارخانه دولتی هستیم و 31 نفر حقوق بگیر

12 نفر قرارداد دائم و مابقی قرارداد موقت بر اساس قاون کار هستیم

آیا مشمول طرح طبقه بندی میشویم با توجه به این مطلب که میفرمایید : شرشرکت های خدماتی پشتیبانی که بادستگاههای اجرایی قراردادمنعقد مینمایند اگریک کارگرهم داشته باشندبایستی ازطرح طبقه بندی تبعیت نماید.درخصوص کارگاههاواحدهای بابیش از50کارگرطرح طبقه بندی الزامی است.
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
شرکت های خدماتی (تأمین نیرو) حتی با یک نفر کارگر هم بایستی طرح طبقه بندی را جرا کنند.