در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
من در دوران بارداری بسر میبرم به دلیل فشار خون بالا مرخصی استعلاجی را که تا پایان مدت بارداری بود به کمیسیون پزشکی ارایه دادم اما تنها با ۴۵ روز آن موافقت گردید لذا مجبور به استفاده از مرخصی بدون حقوق شدم ضمنا کارمند رسمی شرکت دولتی هستم حال سوالی که مطرح است آیا میشود حق بیمه از شرکت دیگر که خصوصی و شهر دیگری میباشد پرداخت شود تا امکان استفاده از مرخصی زایمان باشد.

اگر جواب مثبت است زمان استفاده از مرخصی زایمان پرداخت پاداش و عیدی به عهده کدام شرکت خواهد بود؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
سلام

 در زمان مرخصی عیدی و سنوات بعهده کارفرما میباشد اگر مرخصی بدون حقوق گرفته باشید اما سوابق بیمه برای شما در دستگاه دولتی منظور شود میتوانید مرخصی بارداری استفاده کنید اگر در شرکت خصوصی بصورت عدم اشتغال صرفا بیمه منظور شود و اگر برای تامین اجتماعی محرز به تخلف باشد کل سوابق مدت بیمه واریزی حذف و بیمه از پرداخت مرخصی بارداری خودداری خواهد نمود