در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
باسلام.بنده طبق قراردادی که باسازمان تامین اجتماعی منعقدکردم بیمه مشاغل ازاد12درصدباحداقل حقوق وبدون دفترچه بیمه درمان که هزینه اش31هزارتومان درماه میباشدچون بنده ازبیمه سلامت دفترچه دارم ازسازمان تامین اجتماعی نخواستم.باتوجه به واریزحق بیمه مشاغل ازادایادرصورت بازنشستگی بنده درفیش حقوقی اینجانب حق سرانه درمان کسرخواهدشداگرکسرخواهدشداین به زیان بنده است چون بنده ازسازمان مربوطه هیچ گونه دفترچه بیمه ای درخواست نکردم واستفاده درمانی هم نبردم.اگرکسوراتی درفیش حقوقی انجام شوددراینصورت ازمجموع پرداختی حق وحقوق ماهیانه بنده نیزکمترخواهدشدکه شدیدامخالف ومعترض خواهم بود....؟(بصورت جامع وشفاف توضیح بدید؟)
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)

باسلام در زمان بازنشستگی مثل حالا بابت درمان مبلغ یک درصد از تمام بازنشستگان کسر میگردد دیگر فرقی ندارد شما که ۱۲درصدی پرداخت کردید با شخصی که۱۸درصدی پرداخت کرده