در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
من رای دایم (کارگر دایم قرارداد شفاهی کار مستمر) از اداره کار دارم آیا میتوانم به صورت قرارداد شفاهی تا آخر ادامه دهم یا در صورت فشار کارفرما بایستی قرارداد کتبی امضا نمایم؟ آیا قانون کار به کارفرما اجازه داده که قرارداد شفاهی را به کتبی تبدیل نماید؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورتی که قرارداد کتبی مدت موقت امضا کنید یعنی با تمایل خود به کارگر قراردادی تبدیل شده اید. می توانید قرارداد کتبی امضا نکنید و در صورت اخراج ، جهت بازگشت به کار به اداره کار مراجعه و دادخواست ارائه نمایید.