در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (150 امتیاز)
با عرض سلام و ادب و احترام

بیش از 7 سال نمایندگی کد جنرال یکی از شرکتهای بیمه را داشتم و به کار و شرکت بیمه خود علاقه  داشتم  ، بنا به دلایلی که از حوصله اینجا خارج است بسیاری از نماینده های آن شرکت بیمه یا خودشان از آن شرکت بیرون رفتند یا توسط مسئولانش  لغو کد شدند

با مراجعه به یکی از مدیریتهای استانی بیمه ایران  و  تقاضای دریافت نمایندگی حقیقی  ،  عنوان کردم که حدود 4 سال پیش امتحان بیمه مرکزی را داده و قبول شده ام   ،  مسئول مربوطه پاسخ دادند که حالا دیگر اعتبار آزمونی که داده اید و قبول شده اید گذشته است !!!!

ایشان گفتند که برای دریافت نمایندگی کد جنرال باید تمامی مراحل را دوباره بگذرانید  !!!
1 پاسخ
توسط (300 امتیاز)
با سلام

در گواهی قبولی ارائه شده مدت اعتبار را 2 سال زده اند.