در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
با سلام و احترام

پدر من 6 ماه دیگر به سن 60 سالگی میرسد و تا امروز کلا 15 سال سابقه پرداخت بیمه دارد، در صورتی که درخواست بازنشستگی داده شود، میزان مبلغ پرداختی مستمری ایشان چقدر خواهد بود؟ ایشان بیمه رانندگان هستند، میزان مستمری پرداختی به ایشان برابر 15 روز حقوق هست؟ یا طبق ماده 111 قانون تامین اجتماعی به همین 15 سال سابقه هم میزان مستمری پرداختی به ایشان حداقل حقوق مصوب وزارت کار هست؟ ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید

سپاس
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

بهترین پاسخ
سلام

ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی و ارتقا مبلغ مستمری به حداقل دستمزد سال ، شامل بازنشستگانی می گردد که حداقل ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند.