در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
پدر من کارگری بود که مدت 3 سال در یک کارگاه تولید اشتغال داشت بعد به دلیل بیماری فوت شد که بعد از فوت به اداره تامین اجتماعی جهت برقرار مستمری مراجعه نمودیم اداره تامین اجتماعی از برقرار مستمری به بهانه عدم حضور کارگر در سرکار خود داری نمود لذا در این خصوص راهنمایی بفرمائید؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)

همراه گرامی بیدبرگ

با سلام و ضمن عرض تبریک سال نو

برای برقراری مستمری بازماندگان بیمه شده متوفی، احراز یکی از شرایط زیر ضروری است.

- بیمه شده متوفی ظرف 10 سال قبل از تاریخ فوت حداقل یک سال سابقه پرداخت حق بیمه را داشته باشد مشروط بر اینکه 90 روز آن در آخرین سال حیات واقع شده باشد.

- بیمه شده متوفی حداقل 20 سال سابقه قابل قبول داشته باشد.

- در صورتی که بیمه شده متوفی فاقد شرایط مذکور بوده لیکن دارای سابقه پرداخت حق بیمه بین 1 تا 20 سال باشد بازماندگان واجد شرایط وی استحقاق دریافت مستمری به نسبت سنوات پرداخت حق بیمه (بدون الزام به رعایت ماده 111 قانون تأمین اجتماعی) و به نسبت سهام مقرر در ماده 83 قانون را خواهند داشت.

در صورتی که به گزارش بازرسان سازمان اعتراضی دارید و این مطلب تنها مانع شما برای پیگیری برای برقراری مستمری است می توانید اول از خود سازمان تامین اجتماعی و در صورت عدم حصول نتیجه از طریق دیوان عدالت اداری اقدام فرمایید.

ممنون از اینکه همراه ما هستید.