در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
باسلام و درود

حدود۱۴ سال در یک کارخانه ساخت قطعات سرمایش و گرمایش کار میکنم با حدود۲۵ نفر شاغل.در واحدی از این کارخانه ساخت قطعات فلزی ازتخلیه حدود چهل تن انواع پروفیل سالیانه،تا پرسکاری و جوشکاری و رنگکاری و بارگیری محصول به عهده من میباشد(زمان پیک گرما و سرما با یک یادونفرکمکی).

با عرض پوزش دو سوال داشتم.

ابتدا اگر مشمول مشاغل سخت و زیان آور بودن اینکار به طور معمول زیاد است اقدام نمایم.      زیرا ۳سال پیش با تشخیص دکتر به دیسک کمر و گردن با فشار روی عصب گردن و قوز ستون مهره ای متعدد دچار شدم.

وتشکر میکنم بفرمایید تاثیری در سوابق هم دارد که سوابق عادی به سخت و زیان آور تغییر کند؟

           با تشکر از اساتید و ادمین محترم
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام بررسی این موضوع که شغل شما در ردیف کارهای سخت و زیان آور است از وظایف کمیته استانی سخت و زیان آور و بر مبنای آلاینده سنجی کارگاه می باشد