در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام

من و همسرم ميخوايم بيمه سلامت رو انجام بديم و در كنارش بيمه تكميلي هم داشته باشيم سوالم اينه كه تكليف بيماريهايي كه قبل از عقد قرارداد بيمه تكميلي وجود دارند چه ميشود وبايد براي اونا چكار كرد ؟؟

ويه سوال ديگه من اگر به شرحي كه بالا گفتم بيمه داشته باشم بهتره يا بيمه نيروهاي مسلح؟؟
3 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

بخشی از سوال شما به حوزه بیمه های بازرگانی مربوط می شود؛

بیمه درمان گروهی یا درمان تکمیلی:

دوره انتظار در بیمه درمان گروهی برای کاهش ریسک بیمه گر در رابطه با خطر های محقق شده در زمان صدور بیمه نامه، به کار می رود.

به این ترتیب که بیمه گر در زمان دوره انتظار تعهدی به جبران خسارت ندارد. مثلا برای زایمان دوره های چند ماهه (از یک ماه تا 9 ماه ) در نظر گرفته می شود. ممکن است دوره انتظار برای بیماری های مزمن یا سایر پوشش های بیمه درمان گروهی وضع شود.

البته کسانی که قبل از صدور بیمه نامه، در شرکت بیمه دیگری دارای بیمه درمان گروهی  بوده اند، از شمول شرط دوره انتظار خارج می شوند.